Sökmotoroptimering

Home / Tjänster / Sökmotoroptimering

Idag söker fler och fler företag och privatpersoner sin information via sökmotorer, och därför är det viktigt att synas rätt för de som söker efter er och era tjänster.

Vi på MediaHjälpen erbjuder effektiva tjänster inom Internetmarknadsföring, och då främst genom sökmotoroptimering på Google. Genom detta får ni fler relevanta besökare till er hemsida, alltså besökare som verkligen är intresserade av era tjänster och produkter.

När du väl har en optimerad hemsida så försäkrar du dig om att de kunder som söker efter dina produkter/tjänster hittar till din hemsida. Du stärker ditt varumärke, samt når ut till fler potentiella kunder. Allt genom den snabbast växande marknaden just nu. Sökmotoroptimering inriktar sig på det som kallas ”den organiska träfflistan”. Det är den träfflista som du ser till vänster på skärmen.

”Den organiska träfflistan” uppdateras flera gånger dagligen, och det resultat som visas högst upp på listan är det som sökmotorn klassar som mest relevant för det angivna sökordet. För att just er hemsida skall rankas högt upp på dessa sökmotorer krävs alltså att ni ser till att er hemsida är relevant för de sökord som är viktiga för er hemsida och verksamhet.

Vi på MediaHjälpen hjälper alltså er att se till att detta arbete utförs på bästa sätt genom att se till att ni optimerar er mot rätt sökord. Vi analyserar er hemsida, och optimerar sedan er mot de sökord som levererar besökare som är intresserade av era tjänster och produkter.

Om du har några frågor om sökmotoroptimering hör gärna av dig till oss! Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi till dig. Du kan även ringa oss på 08-51 51 24 24

Kontakta oss

Start typing and press Enter to search