Mobil hemsida

Home / Tjänster / Mobil hemsida

Lite drygt hälften av de som söker på nätet efter information inför ett köp gör det hemma i soffan via mobila enheter. Antalet användare av smartphones ökar ständigt. Det gör också att allt fler använder sin smartphone för att söka information om ditt företag.

Mer än 50% av svenskarna väljer mobilen framför datorn när de ska söka information om produkter eller tjänster på nätet. Det har alltså ökat med nästan dubbelt så mycket sen förra året. Nästan 80% av de som söker via mobilen använder även en sökmotor när de vill få tag i mer information inför ett köp. Trafiken från mobilsurf ökar alltså på internet eftersom konsumenter söker efter det de behöver just för stunden där de är. Mobilen blir alltså förstahandsvalet för sökande efter information inför ett köp, även när personen är hemma. MediaHjälpen hjälper dig med din hemsida och optimerar den så att den automatiskt anpassas till mobilens mindre skärm, och på det viset får besökaren alltid en positiv upplevelse och en proffsigt bemötande – oavsett vilken typ av teknik som används.

I och med att din hemsida blir mer läsvänligt, samt tydligare, når du lättare ut till fler kunder med dina erbjudanden. ”Mobil hemsida” är en mycket prisvärd lösning som MediaHjälpen hjälper er att komma igång med.

Om du har några frågor om mobilanpassade hemsidor hör gärna av dig till oss! Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi till dig. Du kan även ringa oss på 08-51 51 24 24

Kontakta oss

Start typing and press Enter to search