Medierådgivning

Medierådgivning2018-11-20T13:09:58+00:00

Projektbeskrivning

FAST ÅRSKOSTNAD

Oavsett om du bara vill bli av med telefonförsäljarna som ringer till dig eller har svårt att veta var man skall placera pengarna samt till vilken kostnad, är vi där och hjälper er hela vägen! Vi arbetar antingen med att optimera en befintlig budget alternativt att omfördela en existerande plan till en mer blandad mediamix så att ert företag får ut mest av era investerade tillbaka.

Vi hjälper företag i alla storlekar där alla olika typer av behov. Vår erfarenhet av att jobba oberoende med endast våra kunders bästa i vårt intresse, har blivit vår stora styrka. Ett vanligt uppdrag består normalt av följande steg:

Vi utför alltid personliga besök med våra kunder

Vi gör en analys kring er situation , era målgrupper, era affärsområden & era intressen. Allt för att få en så god & bred kunskapsgrund som möjligt inför vårt kommande samarbete

Vi skapar en mediaplan baserad helt på era behov. Alla våra mediaplaner är skapade för just ert företags unika behov. Denna planen innehåller våra förslag kring hur ni bör marknadsföra er. Efter en gemensam dialog kommer vi sedan fram till vilka olika produkter och tjänster vi skall gå vidare med och investera i.

Vi sköter upphandlingen av de överenskomna annonsforumen och säkerställer att uppgifterna är korrekta genom att kontrollera bekräftelserna. Ni kan nu luta er tillbaka och varje gång det ringer skicka telefonförsäljaren direkt till oss istället för att själv ödsla värdefull arbetstid. Eftersom vi skött upphandlingen av era mediainvesteringar vet ni också att ni syns både på rätt ställen men också till rätt kostnad. Under året har vi så många uppföljningsmöten ni vill och finns som en trygg partner för rådgivning när ni behöver den. Allt till en fast kostnad.

Kontakta oss så bokar vi ett helt förutsättningslöst möte där vi tillsammans optimerar ditt företags medieinvesteringar på bästa sätt.

PRATA MED OSS

Kontakta oss om stort eller smått så tar vi det därifrån.