Hemsida

Hemsida2018-11-29T10:56:14+00:00

Projektbeskrivning

VISA ATT DU FINNS

Ett gott intryck går alltid en lång väg. Det gäller även hur dina kunder ser ditt företag på internet.

Våra lösningar är skapade för att förbättra ditt företags rank och att få dina kunder att engagera sig, samt hjälpa dig att stå ut från övriga konkurenter.

En hemsida hos oss omfattar en startsida, samt undersidor. Det ger även en egen internetadress (URL), alltså en unik adress till ditt företag.

Hos MediaHjälpen får du en helhetslösning för ditt företag, som inkluderar allt från texter till design och drift. Det inkluderar även ett kontaktformulär, så att dina kunder enkelt kan ta kontakt via er hemsida.

Vi bygger en hemsida för ditt företag och som anpassas för att det skall fungera med de sökmotorer som t ex. Google. När man köper en hemsida av oss ingår fria uppdateringar under helt år utan kostnad!

  • Professionell design

  • Sökmotoroptimerad

  • Mobilanpassad

  • Kontaktformulär

  • Domännamn

  • Mailadresser

MOBILANPASSAD

Lite drygt hälften av de som söker på nätet efter information inför ett köp gör det hemma i soffan via mobila enheter. Antalet användare av smartphones ökar ständigt. Det gör också att allt fler använder sin smartphone för att söka information om ditt företag.

Mer än 50% av svenskarna väljer mobilen framför datorn när de ska söka information om produkter eller tjänster på nätet. Det har alltså ökat med nästan dubbelt så mycket sen förra året. Nästan 80% av de som söker via mobilen använder även en sökmotor när de vill få tag i mer information inför ett köp. Trafiken från mobilsurf ökar alltså på internet eftersom konsumenter söker efter det de behöver just för stunden där de är.

Mobilen blir alltså förstahandsvalet för sökande efter information inför ett köp, även när personen är hemma. MediaHjälpen hjälper dig med din hemsida och optimerar den så att den automatiskt anpassas till mobilens mindre skärm, och på det viset får besökaren alltid en positiv upplevelse och en proffsigt bemötande – oavsett vilken typ av teknik som används.

I och med att din hemsida blir mer läsvänligt, samt tydligare, når du lättare ut till fler kunder med dina erbjudanden. ”Mobil hemsida” är en mycket prisvärd lösning som MediaHjälpen hjälper er att komma igång med.

Om du har några frågor om mobilanpassade hemsidor hör gärna av dig till oss!

PRATA HEMSIDA MED OSS

Kontakta oss om stort eller smått så tar vi det därifrån.